Предприемаческият дух е нещо, което често може да срещнете в

...
Предприемаческият дух е нещо, което често може да срещнете в
Коментари Харесай

Най-успешните - вземете от тях не само примера

Предприемаческият дух е нещо, което постоянно може да срещнете в обявите за работа. Разбира се, вашата биография може да не е толкоз впечатляваща, колкото тази на Марк Зукърбърг или Ричард Брансън, само че това не значи, че не можете да вземете образец от най-успешните бизнесмени в света.

Казано най-просто, страхотните чиновници и сполучливите бизнесмени имат повече общо, в сравнение с си мислите. Служителите, които обичат да поемат самодейността и не се опасяват от отговорностите, имат голямо преимущество на работния пазар.

„ Независимо от това кой заплаща заплатата, всички би трябвало да работим по този начин, като че ли работим за себе си “, споделя Белинда Платз, кариерен съветник в нюйоркската Mentors Inc.

Това са 9 предприемачески качества, от които всеки може да има изгода:

1. Мотивация

Здраво работещите бизнесмени имат несравнима мотивация за триумф. Възприемането на техния метод на мислене и работа може да завоюва вниманието на всеки шеф.

„ Трябва да покажете възторг във всичко, което вършиме на работа “, споделя Карън Литсингър, кариерен коуч в Питсбърг.

„ Всеки ден би трябвало да стартирате работа с позитивно отношение. Работодателите желаят да знаят, че вие в действителност се интересувате от това, което вършиме “, прибавя Платз.

 2. Креативност

В която и промишленост да работите, шефовете търсят чиновници с ексцентрични хрумвания, които могат да изстрелят компанията пред конкуренцията.

„ Те търсят чиновници, които не просто извършват задания, само че и намират по-добри и ефикасни способи за тяхната реализация “, споделя Литсингър.

3. Убедителност

Убедителността може да ви направи по-добри в договарянията, което ви дава преимущество при полемиките за нарастване на заплатата или покачване.

„ Има моменти, когато би трябвало да убедите клиент, сътрудник или шефа си, че той би трябвало да предприеме избрани дейности. За задачата би трябвало да бъдете извънредно безапелационни, когато представяте концепциите си. “, твърди Литсингър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР