Предприемачът Иван Велков коментира актуалната политическа обстановка ден след влизането

...
Предприемачът Иван Велков коментира актуалната политическа обстановка ден след влизането
Коментари Харесай

Иван Велков: Да не чуваме оправдания с минали събития и факти. Искаме резултати

Предприемачът Иван Велков разяснява настоящата политическа конюнктура ден след влизането в работен режим на новия кабинет.

" Това че внезапно изчезнаха заместник-министрите, в действителност беше едно от изненадващите последни линии в работата на служебното държавно управление. Но въпреки това ще е е доста знаково, че започвайки на чисто в министерствата, новите министрите биха могли много бързо да покажат каква ще бъде тяхната активност оттук насетне с избора на своите заместници. Плавен преход изключително с потребността незабавно да се изготвя нов бюджет съгласно поръчките на финансовия министър и с провокациите, които този бюджет би трябвало да посрещне и да пребори. Не ми наподобява изобщо равномерен прехода, само че това не го прави по-малко значим. Надявам се да съумеят в границите на идната седмица-две ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Един по-корпоративен метод в решаването на проблемите, който явно е неотложен в този момент, може да избави доверието в тези институции, за които терзанията са повече от позитивните настройки. Това, което загатна и премиера, че има скрити раздадени, вложени, може би не напълно ясно по какви критерии, може би занапред ще стане обект на инспекции. Но да се показа една съответна картина с това какво започва държавното управление не би трябвало да служи за опрощение какъв брой ще е мъчно и какъв брой постепенно ще се случат позитивните промени. Това, което не желаеме да чуваме, е опрощение с минали събития и обстоятелства. Искаме резултати ", счита Велков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР