Предприемачът и изобретател Илън Мъск и бившата му приятелка -

...
Предприемачът и изобретател Илън Мъск и бившата му приятелка -
Коментари Харесай

Амбър Хърд и Илън Мъск избягаха заедно в Южна Америка


Предприемачът и откривател Илън Мъск и някогашната му другарка - актрисата Амбър Хърд, се насочиха дружно на странствуване до Чили, където ще посрещнат дружно новата година.

31-годишната актриса и изпълнителният шеф на "Тесла" излизаха през 2016 година в продължение на близо година преди да слагат завършек на връзката си този август. Оттогава двамата непрекъснато отхвърлят вероятността да се съберат още веднъж, само че и в това време биват видяни често-често дружно.

Този път двойката беше хваната да прекарва времето си в Южна Америка. Репортери на "Дъ Бласт" даже са забелязали Хърд и Мъск да вечерят дружно с най-близките си другари и родственици на Великденските острови.

Бягството, сантиментално или не, идва единствено месец, откакто Мъск призна, че се е почувствал мощно засегнат от раздялата си с актрисата. В изповедта си пред сп. "Роулинг Стоунс" тогава мозъкът зад фирмите "Спейс Екс" и "Тесла" показа още, че е обезверен за обич и че най-големият му смут е самотата.

"Никога не изпитвам предпочитание да съм самичък. Това споделях и като дете - "не желая да оставам сам". Никога не съм бил благополучен без да имам някого до себе си. Да задрямвам самичък ме убива. Не е като да не знам какво е - огромната къща, ехтящите ти крачки по коридора и тишината. Как можеш да се почувстваш благополучен в сходна обстановка?", запита Мъск и добави, че от дълго време към този момент не търси "секс за една нощ", а човек, с който да построи сериозна връзка и в който да открие "сродна душа". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР