Предприемачът Георги Захариев призова Николай Денков и Мария Габриел да

...
Предприемачът Георги Захариев призова Николай Денков и Мария Габриел да
Коментари Харесай

Георги Захариев: Надявам се Габриел и Денков да да се покажат като обединители

Предприемачът Георги Захариев прикани Николай Денков и Мария Габриел да извършат без проблеми ротацията, защото държавното управление има доста работа за извършване.

" Министрите в кабинета в моите очи по-скоро са пешки във момента, защото се занимават с тематики, които не са толкоз значими за българското общество. Имаме сериозен демографски проблем, имаме проблем за догонване на приходите в приблизително европейски аспект. В идващите две седмици евентуално ще слушаме единствено за Габриел и Денков.

Престрелките са като инструмент за постигане до съответни кресла и постове, с цел да може да се преразпредели по някакъв метод ресурса на страната, което не основава доста положително чувство в гласоподавателите. Но се надявам Габриел и Денков да подхващат по-управленска функционалност и да се покажат като обединители на този развой, защото има работа за извършване и това държавно управление не беше образувано единствено с цел да съществува ", сподели той.

" Корупцията е доста тежка тематика. Не ме интересува дали се отлепяме от дъното съгласно някаква ранглиста, по-скоро ме интересува дали ще стигнем доста го-нагоре от дъното. Не желая още години да си приказваме, че ще бъдем в дъното. Има доста тематики, по които би трябвало да вършим скокове. Имаме капацитет за това нещо. За страдание обаче си остава най-вече връзка ", добави предприемачът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР