Предприели сме всички необходими мерки за осигуряване на спокойствието и

...
Предприели сме всички необходими мерки за осигуряване на спокойствието и
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в района на всички училища и учебни заведения на 15 септември в Шуменско

Предприели сме всички нужни ограничения за обезпечаване на спокойствието и по време на образователната година. Надяваме се водачите да бъдат извънредно деликатно, а най-малките участници в пътното придвижване да пресичат единствено на обозначените места.

Ще бъде обезпечено полицейско наличие в регион н образователните заведение в часовете, в които децата се водят и посрещат от учебно заведение. Водачите би трябвало и ще виждат, че има надзор, като концепцията не е да търсим нарушавания, а вниманието им да бъде заострено, да съблюдават разпоредбите и да пазят децата. Основната ни цел е да нямаме произшествия с деца.

Напомняме, че децата е хубаво да имат светлоотразителни детайли, които при осветление с фарове на автомобил да се виждат от водачите. Водачите да не бързат, изключително когато минават в регионите на образователни заведения, когто водят и вземат децата си от учебно заведение, да бъдат търпеливи, деликатни и толерантни. Апелирам за повече внимание,  сподели гл. инсп. Веселин Георгиев от бранш " Пътна полиция " в ОДМВР- Шумен в навечерието на новата образователна година
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР