Предпремиерна първа за страната прожекция на новия български филм 18%

...
Предпремиерна първа за страната прожекция на новия български филм 18%
Коментари Харесай

За първи път пред публика днес във Варна ще бъде показан филмът 18% сиво

Предпремиерна първа за страната прожекция на новия български филм " 18% сиво " ще се състои през днешния ден във Варна, припомня Moreto.net. Напомняме, че част от фотосите бяха осъществени точно тук.

Прожекцията ще бъде в зала 1 на Фестивален и конгресен център, като от 18:30ч. в касовото предверие на ФКЦ ще има среща с екипа на кино лентата.

Копродукцията е по едноименния разказ на Захари Карабашлиев. Режисьор: Виктор Чучков-син. В функциите: Рушен Видинлиев, Доля Гавански, Рон Кук, Йокей Емерс, Борис ван Северен, Норман Боуман, Сузане Вюст, Орландо Сийл, Маделин Канон, Самуел Финци.

Виктор Чучков-син: " 18% сиво " е съкровен, див, занимателен, печален... Филм за актуалния човек, борещ се да откри своето място в света. Това е филм за обич, фантазии, загуба, оцеляване и очаквания, и отново за обич. Откъде сме и какво не ни доближава тук? Какво ни кара да се преместваме на друго място и какво търсим? История за всеки човек. Как градим връзките ни сред мъж и жена при нови условия, и в изменен свят. Тези тематики освен мощно допират над два милиона български фамилии, които имат близки и родственици отвън страната ни, само че по принцип и чувствителността на актуалния човек който се търси, в свят на неустановеност. Едновременно с това филмът е настоящ взор върху спорна Европа ".

Това е една история за обич. И тъга. И възмездие. И още веднъж обич. Това е филм за едно странствуване и хаоса, който той води със себе си. Комедията. Трагедията. И за това, на което ни учат. За това по какъв начин ни трансформират. За нещата, които изпускаме. На които се противопоставяме. От които се опасяваме. За които съжаляваме…Всичко стартира с една фантазия и пътешестване – от Варна до Лондон. Стела и Зак са младоженци с очаквания. Когато Зак печели фотографска премия във Англия, това е задоволително прелъщение за тях да се реалокират от България до Лондон, изпълнени с упования и проекти за бъдещето си. Тогава фантазията им стартира да се разпада… /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР