Предпоследният епизод на култовия сериал на НВО “Игра на тронове”

...
Предпоследният епизод на култовия сериал на НВО “Игра на тронове”
Коментари Харесай

Масово недоволство заля интернет след последния епизод на “Игра на тронове”

Предпоследният епизод на паметния сериал на НВО “Игра на тронове” остави почитателите и рецензията на сагата извънредно разочаровани, пишат международните медии. Краят на историята наближава, като последният епизод ще бъде излъчен идната неделя, в България – понеделник.
Последният епизод на “Игра на тронове ” стана най-туитваният в ТВ историята Серията “Дългата нощ ”, в която се състоя епичната борба за Уинтърфел е упомената повече от 7,8 млн. пъти в обществената мрежа

В последния епизод на сериала феновете станаха очевидци на борбата сред армиите на Денерис Таргериен и Церсей Ланистър. Наградата е Железният престол. Макар почитателите да се надяваха, че героинята на Емилия Кларк ще опровергае слуховете и ще остане войник за свободата на слабите, в епизод 5 видяхме по какъв начин драконът на Денерис – Дрогон изпепелява Кралски чертог, макар че градът се съобщи още при започване на борбата.
Гаф в киното: Картонена чаша за кафе в сцена от " Игра на тронове " Той провокира спорни реакции в обществените мрежи
Праволинейната история, която трансформира Денерис в “Лудата кралица” на “Игра на тронове” разгневи почитателите и онлайн се появиха доста колажи и отрицателни мнения.

Потребител в “Туитър” показа картинка на към този момент починалият воин Робърт Баратеон, на която той моли за обезболяващо и написа: “Много ми харесва по какъв начин преди две седмици всички почитатели на “Игра на тронове” нямаха самообладание да схванат какъв е краят, а в този момент желаят просто да свърши”.

I love how two weeks ago for #GameofThrones everyone was hyped as fuck anout what was gonka go down, and now it’s like pic.twitter.com/uuS1yVFOY7
— Blake G. (@BGibs122) May 13, 2019
На друга картинка пък виждаме класическо изображение на кралски шут, а текстът към нея гласи: “Това съм аз, вярвайки, че Джейми отпътува, с цел да убие Церсей и не искаше да нарани Бриен”.

me believing that jaime actually left to kill cersei and didn’t want to hurt brienne:#gameofthrones pic.twitter.com/bE935kRZJW
— kiera (@kieraisnothere) May 13, 2019
Друга “Туитър” обява напомня историята на сериала. “В сезон 1, епизод 1, Джейми Ланистър бута Брандън Старк от прозорец на висока кула. Това е намек от сценаристите Дейвид Бениоф и Дан Уайс за сезон 8, епизод 5, където по сходен метод изхвърлят цялото развиване на героя на Джейми през прозореца”.

In S1E1, Jaime Lannister pushes Bran Stark out of a window. This is subtle foreshadowing by David Benioff and Dan Weiss for S8E5, where eight seasons of Jaime's character development are similarly thrown out the window. #GameOfThrones pic.twitter.com/OJjjxBaeY3
— Master Mirror (@TheKingIsh_) May 13, 2019
Онлайн се появиха и няколко видеоклипа, от които наподобява, че и самите артисти не са изключително удовлетворени от идния завършек на сериала. В единият кореспондент на “Ентъртейнмънт уикли” задава въпрос на Емилия Кларк (Денерис Таргериен) дали е удовлетворена с края на историята. Сами можете да видите реакцията на актрисата:

please this is so funny now pic.twitter.com/e7L1RWLUf0
— ju (@wildtargaryen) May 7, 2019
На различен клип Питър Динклидж, който играе ролята на Тирион Ланистър, дава отговор на същия въпрос, само че с каменно изражение:

Is it just me or does this clip of Peter Dinklage talking about the Game of Thrones finale look like a hostage video? pic.twitter.com/vQXZnqKWaA
— Ellie Hall (@ellievhall) May 13, 2019
Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сняг, дефинира края на “Игра на тронове” като разочароващ в трето видео:

Колажът, който най-добре разказва разочарованието на почитателите е скрийншот от серията, на който Дрогон изпепелява бойците на Церсей. На картинката драконът е знак на сценаристите на сезон 8, а умиращите бойци са развиването на героите от сезон 1 до 7.

these feels #GameofThrones pic.twitter.com/nz7fOTHqaB
— dannnibal lecter (@dnbllctr) May 13, 2019
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР