Предположенията на американските разузнавателни служби се основават на прехванати разговори

...
Предположенията на американските разузнавателни служби се основават на прехванати разговори
Коментари Харесай

В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл

Предположенията на американските разследващи служби се основават на прехванати диалози на съветски и украински публични лица. В същото време Съединени американски щати не знаят коя тъкмо организация стои зад офанзивата и дали украинският президент Володимир Зеленски и други високопоставени украински чиновници са знаели за нея.

Източниците на " Ню Йорк Таймс " дефинират като " ниско " равнището си на убеденост, че украинското държавно управление директно е глобило офанзивата против Кремъл. Според американските чиновници сътрудниците на украинските служби за сигурност работят без значение един от различен, а Зеленски не утвърждава проектите за всички секрети интервенции и не дава директни инструкции на службите за сигурност, а единствено дефинира общата тенденция на работа.

Представители на Съединени американски щати считат, че украинските служби за сигурност може да са виновни и за убийствата на дъщерята на кремълския идеолог Дария Дугина и на " военния сътрудник " Владлен Татарски, както и за неотдавнашните нападения на съветска територия, в това число в Белгородска област.

Официално украинските управляващи отхвърлят да са забъркани в нападенията на съветска територия.

Междувременно представителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява пред кореспонденти обявата на " Ню Йорк Таймс " по следния метод: " Веднага казахме, че зад това стои киевският режим. В края на краищата няма огромно значение кое звено на киевския режим стои зад това. Киевският режим стои зад това, ние знаем това, наясно сме с него и се основаваме на това.

През нощта на 3 май два дрона нападнаха резиденцията на Владимир Путин в Кремъл. Пресслужбата на съветския президент съобщи, че счита нападението за " плануван терористичен акт и нападение против съветския президент " и упрекна за него украинските управляващи. Независимите анализатори са раздвоени: някои считат, че Москва сама е инсценирала провокацията, до момента в който други считат, че зад нея стои Украйна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР