"Предполагам, че президентът Георги Първанов се е обадил на Борисов,

...
"Предполагам, че президентът Георги Първанов се е обадил на Борисов,
Коментари Харесай

За Борисов властта е начин за съществуване, иначе ще отиде там, където му е мястото, според Румен Петков

"Предполагам, че президентът Георги Първанов се е обадил на Борисов, за го посъветва да се отдръпна, с цел да няма кръв. Под управлението на Първанов Българска социалистическа партия потвърди, че властта не е самоцел, до момента в който за Борисов властта е метод за битие. Иначе ще отиде там, където му е мястото ". Това сподели пред БНР водачът на АБВ Румен Петков. Изказването му е във връзка на това, че при утринното си изказване след съдружния съвет Бойко Борисов заяви, че Първанов, който е създател и първи ръководител на АБВ, му се обадил да обсъдят обстановката и да го поддържа. С този анонс министър председателят искаше да покаже по какъв начин са се разбирали с Първанов, до момента в който е бил президент, макар че не са се обичали, и какъв брой враждебно е отношението през днешния ден на Румен Радев към държавното управление.

Според Румен Петков обаче, Първанов се обадил на премиера да го посъветва да си подаде оставката, само че по-възпитано. Според него министър председателят отново се държи "естествено, т. е. послъгва ". Той посочи, че всеки ден от партията са на митингите. " Участваме интензивно, задоволително внимателно, с цел да не създадем усещането, че желаеме да яхнем митинга . Това не е нашият жанр и нрав ", сподели водачът на АБВ.

Румен Петков уточни, че от АБВ неведнъж са желали оставката на министрите Владислав Горанов и Емил Караниколов. "Поискахме изключителна парламентарна комисия, която да проверява фотосите от спалнята на премиера. Никой обаче не ни чу. Христо Иванов го нямаше дори ", добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР