Предполагаема експлозия на газ в магазин под апартаменти в Западен

...
Предполагаема експлозия на газ в магазин под апартаменти в Западен
Коментари Харесай

Двама души загинаха при експлозия и срутване на сградата в Западен Лондон


Предполагаема детонация на газ в магазин под жилища в Западен Лондон докара до рухването на постройка . Лондонската пожарна бригада (LFB) съобщи, че има вяра, че има жертви в парцела на Кинг Стрийт в Илинг, само че не е в положение да удостовери какъв брой , оповестява " Гардиън ".

Малко по-късно управляващите потвърдиха, че двама души са починали . Спасители не престават да търсят всеки, който към момента може да е вътре след случая.

Командир Пол Морган от LFB разяснява, че " детонацията нанесе обилни вреди на магазина и има доста структурни повреди. Това е сложен и нескончаем случай за пожарникарите, които работят систематично за стабилизиране на постройката и търсене хора. Бихме помолили хората да заобикалят региона. "

Дете и четирима възрастни са избавени в задната част на парцела , благодарение на стълба, до момента в който още 14 възрастни и две деца са евакуирани от близките парцели .

LFB съобщи, че са извикани малко преди 6.40 ч., на мястото са шест пожарни и към 40 пожарникари . Специализираните екипи на LFB правят интервенцията. Столичната полиция съобщи, че случаят не се третира като недоверчив и се счита, че повода е газ .

Установено е, че в магазина е станал огромен гърмеж и е открит ранен мъж.

Sadly two people have died at the explosion & building collapse in (incorrectly stated as in Ealing previously). Firefighters worked painstakingly to search the building and initial crews rescued a number of people. Full statement here
— London Fire Brigade (@LondonFire)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР