Предполага се, че великият пророк Нострадамус е предвидил епидемия на

...
Предполага се, че великият пророк Нострадамус е предвидил епидемия на
Коментари Харесай

Думи на Нострадамус за Чумата от морския град

Предполага се, че великият оракул Нострадамус е планувал зараза на Тежък изострен респираторен синдром, обвързван с ковид, написа в. " Дейли Мейл ". Т

Това стана ясно на фона на страховете по отношение на разпространяването в Китак и други елементи на света на вируса на пневмонията палач. Мистериозният френски вещател е предсказал възхода на Наполеон и Хитлер, както и атентатите от 11 септември 2001 година в Съединени американски щати.

Пасаж от писанията му гласи: " Голямата чума от морския град няма да спре, до момента в който няма възмездие за гибелта на справедливата кръв, наказана на цена без да е направила закононарушение, на великата дама, възмутена от претекст ". Конспиролози се концентрираха върху този откъс, свързвайки го със страховете от разпространяване на вируса палач.

" Стартът на епидемията на вируса и преобладаването на случаите са в Китай, множеството от тях са в Хонконг. Затова е обосновано да се гледа на Хонконг като " морския град " ", пишат те. Те настояват още, че " великата дама " може да е някогашната китайска министърка на опазването на здравето У Йи, която бе назначена в предишното, с цел да се оправи с предходен вирус на ТОРС.

Броят на инфектираните от невиждания до в този момент коронаворус в китайския град Ухан, където за пръв път бе открита заболяването, може да надвишава 10 000. Това е два пъти повече, в сравнение с се смяташе до в този момент, предвиждат учени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР