Предполага се, че компанията Apple е регистрирала седем нови модела

...
Предполага се, че компанията Apple е регистрирала седем нови модела
Коментари Харесай

Apple подготвя цели 7 нови модела MacBook

Предполага се, че компанията Apple е записала седем нови модела MacBook в датабазата на Евразийската Икономическа Комисия. Това е станало преди няколко дни. Посочени са като A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 и A2251, предават от MacRumors.

Регистрацията е законово условие за продажба на криптирани устройства в Русия, а и в други страни. И преди се е случвало на база на тези регистрации да се получава информация за нови устройства от всички серии на марката – iPad, iPhone, iPad Pro, MacBook, AirPods, че даже и Apple Watch.

От MacRumours са безапелационни, че в този момент става въпрос единствено за нови преносими компютри, защото в документите е посочено изложение „ портативни компютри “.

Apple даде знак, че работи настойчиво по развиването на преносимите компютри си, откакто на WWDC този месец беше показано обновяване в серията MacBook Pro. Машините с 13 и 15 инча екрани ще са оборудвани с 8-мо и 9-то потомство процесори на Intel. Ще има версия с 8-ядрен процесор. Ще има и клавиатура с нов дизайн.

За в този момент Apple остават слуховете за новите машини без коментар. Дали те ще решат да кажат повече или не, няма значение. Със сигурност информацията ще се появи по разнообразни канали и ще стигне до нас.
Притежавате ли MacBook преносим компютър? Харесва ли ви екосистемата на Apple? Какво мислите за MacOS?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР