Предполага, че ще подходя по същият начин и ще предложа

...
Предполага, че ще подходя по същият начин и ще предложа
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Държавата трябва да си върне плажовете и да опази дюните

Предполага, че ще подходя по същият метод и ще предложа зелен документ и за Министерство на околната среда и водите. Това съобщи министърът на околната среда и водите в ефира на Нова телевизия.

Държавата би трябвало да направи доста сериозна инспекция и би трябвало да си върне плажовете, належащо е да опазим дюните. Превенцията ще е цялостната бистрота - ще облекчим бизнеса и ще облекчим работата на районните инспекции, което ще понижи опцията за корупция, съобщи още той.

По думите му той е доста добре осведомен с вредите след наводненията. Инфраструктурата е направена по този начин, че да не планува висока вълна, това би трябвало да се промени. Също по този начин не би трябвало да се издават разрешителни за градеж, покрай реки, счита още министърът на околната среда и водите.

Попитан дали познава останалите участници от "А " тимът на България, той съобщи, че някои да, някой не.

Що се отнася до изявлението на Христо Петров - Ицо Хазарта и това, че в случай че не се откаже от политиката - ще загуби най-ценното си, Сандов разяснява с думите, че се надява да не става дума за фамилията му и способените органи ще вземат отношение по случая.

Искам да схвана какви са тъкмо изискванията, които ни се слагат във връзка с Националния проект за възобновяване, както и за прехода към зелена сила, тъй като това ще засегне мощно стопанската система ни. Би било прелестно, в случай че създадем облекчения и хората си поставят слънчави панели по покривите. Трябва да имаме една децентализирана система, хората ще могат да са свързани между тях и да създават на място еленергия, сподели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР