Предпочитанията на рапъра Снуп Дог към марихуаната са добре известни,

...
Предпочитанията на рапъра Снуп Дог към марихуаната са добре известни,
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Снуп Дог има служител на пълен работен ден, който му...

Предпочитанията на рапъра Снуп Дог към марихуаната са добре известни, само че се оказва, че този негов недостатък основава и работни места. По време на присъединяване си в предаването на радиоводещия Хауърд Стърн той неотдавна разкри, че е наел на цялостен работен ден човек, който му свива цигари с марихуана, тъй че постоянно да има подръка съвършено свити цигари.

Актьорът Сет Роугън, който е другар с рапъра, участваше в същото предаване и удостовери, че това е истина, като двамата показаха задоволството си от метода, по който служителят прави работата си.

"Той знае по какъв начин да познае по лицето дали желае цигара и в случай че е по този начин, незабавно ти дава една,” споделя Роуъгън.

“Таймингът му е безукорен,” добави рапърът.
Този професионален свивач на по-специални цигари заработва сред 40 и 50 000 $ годишно, съгласно Снуп.
Това е неговата специалност, а работата му носи и някои бонуса, като безвъзмездна марихуана.

Това не е специалност, основана напълно от Снуп Дог. Професионалните свивачи на цигари съществуват и намират способи да си проправят път до заможни пушачи.

По-рано през годината рапърът Уака Флока Флейм търсеше подобен чиновник по време на епизод от известното телевизионно предаване Jobs Unlisted, написа Complex.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР