Предпочитанията на жените винаги са варирали според времето, настроенията и

...
Предпочитанията на жените винаги са варирали според времето, настроенията и
Коментари Харесай

Малките неща, които превръщат мъжа в желан сексуален обект

Предпочитанията на дамите постоянно са варирали съгласно времето, настроенията и позиционирането на Луната и звездите. Ясно е, че няма никаква логичност в избора на дамите, тъй като те могат да обичат с очи, сърце, банкова сметка и даже уши (музикантите попадат в тази графа). Има обаче някои козове, които мъжете могат да употребяват, с цел да наклонят везните в своя изгода, до момента в който се пробват да впечатлят някоя жена. Bulnews.bg показва всички дребни белези, които трансформират мъжа в мечтан полов обект.
Шофирането
Всеки може да натиска педала до дупка, само че женското съсловие счита, че по-спокойните мъже зад кормилото са и доста по-сексуални. Те вдъхват доверие, тъй като по всичко си проличава, че държат нещата под надзор и не се пробват да се изфукат за разлика от по-агресивните. Контролът е необикновен плюс и показва неустрашимост.
Погледът
Не е нужно да гледате неприятно. Естествените страсти и усмивката се правят оценка доста повече. Оставете маските и говорете повече с очите си – дамите знаят, когато ги събличате с взор и предпочитание за креватни извършения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР