Предпочитаната сред най-елитните туристически дестинация по света атракция от днес

...
Предпочитаната сред най-елитните туристически дестинация по света атракция от днес
Коментари Харесай

Ресторант на 50 метра над земята във Варна

Предпочитаната измежду най-елитните туристически дестинация по света атракция от през днешния ден ще радва и варненци. Става въпрос за небесен ресторант, какъвто има  в Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и други градове в света.
 
Dinner in the sky (Вечеря в небето) е кулинарен театър, който предлага комбиниране от адреналин и гурме преживяване на 50 метра над земята. Атракцията съставлява платформа с размери 14 на 5 метра. Издига се над земята благодарение на кран, написа ДАРИК.

Платформата на Dinner in the sky побира 22 души към масата с трима души личен състав по средата - основен готвач, сервитьор и хазаин. Пътешествието в облаците над Варненския залив е гарнирано и с музика. Пушенето обаче е неразрешено, а на гостите се позволява да вземат със себе си единствено телефон.
 
Конструкцията е обезопасена съгласно всички европейски стандарти. Всяка седалка има свободно придвижване от 180 градуса и е оборудвана с 4-точков колан, разкри Иван Йотов, изпълнителен шеф на Dinner in the sky Bulgaria. Той изясни, че няма ограничаване за възраст и тегло, а единствено за растеж – най-малко 150 см, с цел да бъде подсигурен човек на седалките.

Ще има 5 качвания дневно – 4 коктейла и една вечеря. Първата сесия е в 16,00, а последната– в 22,30 часа. Интересът към атракцията е сериозен. За сесиите през днешния ден има свободни места единствено за единия коктейл. Засега за атракцията са се записали най-вече варненци, разкри още Йотов.
 
На небесния ресторант през идващите две седмици ще се качат и известни български готвачи. За Деня на Варна пък за варненци ще има специфична изненада, която се провежда с Общината.
 
Небесният ресторант ще бъде в морската столица  до 15 август. Изграден е в атракционната зона на пристанището. Амбицията на уредниците е екстрата да стане обичайната за Варна. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР