Предпочитам да не коментирам за действията на политиците в РС

...
Предпочитам да не коментирам за действията на политиците в РС
Коментари Харесай

Николай Милков: Затварянето на българските културни клубове в РС Македония е стъпка за покачване на напрежението

Предпочитам да не разясня за дейностите на политиците в районен съд Македония, да им дадем малко успокоение. Това изостряне на напрежението и качване на градусите работят във щета за това, което те би трябвало да създадат. Дали умишлено се пробват да вдигнат напрежението – не знам ”. Товаказа служебният външен министър Николай Милков на влизане в постройката на Народното събрание в отговор на журналистически въпрос за изявлението на македонския президент Стево Пендаровски.

„ Откакто бе признато така наречен европейско предложение от целия Европейски Съюз, от България и от РСМ на парламентарно равнище, няма нито една стъпка, която да е направена за неговото осъществяване. Нито учебниците, нито нищо – да не приказваме за други стъпки. Затварянето на българските културни клубове в районен съд Македония е стъпка за повишаване на напрежението ”, сподели още Милков.

 „ Надявам се, би трябвало да се направи всичко допустимо. Аз имам предопределение за Брюксел, откакто се върнах от Париж, тук направих каквото се очакваше и отпътувам ”, добави Николай Милков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР