Предпочитам да казвам истината грозно, отколкото да лъжа красиво. По

...
Предпочитам да казвам истината грозно, отколкото да лъжа красиво. По
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Предпочитам да казвам истината грозно, отколкото да лъжа красиво

Предпочитам да споделям истината грозно, в сравнение с да неистина красиво. По красивите неистини има други експерти, елементарно ще ги познаете. Те вършат красиви сглобки, употребяват красиви парапети, наподобяват на измамници, държат се като измамници и приказват като измамници. Така че истина или неистина - изборът е ваш. Аз моя съм го направил! Силата е в истината! Това написа във Фейсбук водачът на " ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов във връзка мнения в медиите, че при оставката на държавното управление на Денков депутатите на партията му са употребявали противен език.

" Днес е забавен ден за българската народна власт. " Сглобката “ краткотрайно е " разглобка “, написа по-рано денем Трифонов след признатата единомислещо в Народното събрание оставка на Николай Денков.



" Това е единственото хубаво нещо, което направи този човек в качеството си на по този начин наименуван " министър-председател “. И по този начин политическият бракоразвод е реалност, само че следва нова женитба “, написа още Слави Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР