Предплатените суми за неизползваните услуги от пакети за четиризвездния хотел

...
Предплатените суми за неизползваните услуги от пакети за четиризвездния хотел
Коментари Харесай

Компенсират с кеш недоволни туристи

Предплатените суми за неизползваните услуги от пакети за четиризвездния хотел във Велинград ще бъдат върнати и на туристите, които към момента не са ги получили. Това ще стане посредством банков превод в първия работен ден след Великденските празници, заяви ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) Димитър Маргаритов.

„ Работим от предходната седмица по този случай от момента, в който стана ясно, че там има проблем. Целта е да бъдат заличени оптимално неприятностите, които са претърпели тези хора, и на първо място - да получат назад парите си, каквото заричане хотелиерът даде ”, заяви Маргаритов и добави, че във връзка с част от туристите то към този момент е спазено, за останалите две фамилии и съпътстващите ги следва да се случи след празниците.

За открити по време на инспекцията несъответствия със степента на категоризация на обекта следва съставянето на два акта, заяви Маргаритов. Единият от тях е за неналичието на документ за СПА центъра, като глобите варират от 1000 до 5000 лева За останалите установени несъответствия глобите по закон са от 1000 до 3000 лева Обектът може да бъде затворен от КЗП, когато няма категоризация. За такива нарушавания през мината година контролният орган е затворил над 100 обекта, сподели още той.

При предходни инспекции поради хигиената и качеството на храната в хотела са били сезирани РЗИ и Българската организация по сигурност на храните за осъществяване на инспекции предвид на техните пълномощия, добави ръководителят на КЗП.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР