Предпазното средство тежи 60 грама, направено е за 8 дниСлед

...
Предпазното средство тежи 60 грама, направено е за 8 дниСлед
Коментари Харесай

Индиец събра очите на всички със златна маска

Предпазното средство тежи 60 грама, направено е за 8 дни

След непристойно богатата наследница Парис Хилтън, който изуми всички с маска против ковид от диаманти, индиец похарчи 4000 $, с цел да си поръча защитно средство от чисто злато и то да го пази от Covid-19. За изработването на златната маска на Шанкар Курхаде на майсторите златари са били нужни цели 8 дни. Курхаде е предприемач от град Пуне в западната част на страната. Маската от благородния метал тежи 60 грама, съобщи Българска телеграфна агенция като цитира Франс прес.

"Маската има дребни пори, които ми разрешават да дишам”, с горделивост декларира Курхаде. „ Не знам дали е ефикасна за предотвратяване от ковид, тъй че взимам и други ограничения! ", добави той. Когато излиза от вкъщи си, 49-годишният предприемач се окичва със златни бижута с общо тегло 1 кг. Сред тях попадат солидна гривна, ланец и пръстени, които носи и на петте пръста на дясната си ръка.

Курхаде, който има фабрика за произвеждане на хангари, заимствал концепцията за своята маска от различен собствен съгражданин, който употребявал сребърна.

"Хората желаят да си вършат с мен селфита и са мощно впечатлени, когато ме видят в този тип по пазарите ", доверява индиецът.

Индия наложи наложително носене на защитни маски на публични места, откакто в страната бяха регистрирани 650 000 заразявания и 18 600 смъртни случая, напомня организацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР