Предпазните мерки или СОТ-а го слагате у вас, за да

...
Предпазните мерки или СОТ-а го слагате у вас, за да
Коментари Харесай

Соломон Паси посочи защо Путин е благодарен на България

Предпазните ограничения или СОТ-а го слагате у вас, с цел да не ви се случи нещо неприятно. Военните разноски са част от защитата, не са част от обществените придобивки. Това го прави всяка страна, дом и кооперация. Това съобщи в ефира на Нова тв някогашният външен министър Соломон Паси.

"В НАТО работи така наречен член 5, съгласно който, в случай че една страна е нападната, е еднакво на това всички страни да са нападнати - т.е. всички страни оказват отбрана ", добави той.

"На срещата в Лондон стана ясно, че най-голямата опасност за НАТО е съветският президентът Путин. Той се равнява на терористична опасност, по тази причина беше казано, че към Русия НАТО би трябвало да се отнесе с солидна защита и разговор ", съобщи Паси.

Запитан за репликите на Путин и ответното деяние на съветската страна по отношение на наш посланик има ли връзка с това по какъв начин е посочена Русия от НАТО, той отговори:

"Имам възприятието, че нашите управляващи обичат съветския жанр, обичат България да бъде шпионирана от Москва. Това че Путин е изгонил един-двама български дипломати не е ужасно. Той е признателен, че България пуска съветски самолети с съветско оръжие да вървят в Сърбия, където в Ниш е най-голямата шпионска централа на Русия. Тя е на 30 км от София ".

"Тодор Живков би трябвало да бъде упрекван за доста неща, само че малко на брой го упрекват за политиката на снишаване, която влезе в българското ДНК и това виждаме и през днешния ден с прелитането на съветските самолети, в случай че щете и с този Турски поток, който е огромен удар и сериозен проблем за България ", сподели още Паси.

"Ролята на НАТО е не да контролира връзките сред своите членове, а да направи по този начин те да не водят война. Няма огромна война сред страни, членки на НАТО в последните 30 година Също няма страна, членка на НАТО, нападната от друга страна. Съединени американски щати бяха нападнати от терористи, само че не от друга страна ", посочи той.

"Това, което НАТО дефинира за Китай, е че е предизвикателство. Не я назовава опасност като Русия. Най-интересно е построяването на мобилната мрежа 5G. Тук ролята на Huawei е от сериозна значимост, тъй като Китай се трансформира в смарт-противник, за разлика от Русия, която трови ", сподели още някогашният външен министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР