Предпазливост в изказванията на политиците в празничния 22-ри септември откри

...
Предпазливост в изказванията на политиците в празничния 22-ри септември откри
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Експертен кабинет би бил победа за управляващите

Предпазливост в изявленията на политиците в празничния 22-ри септември откри политологът проф. Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични, учител в Софийския университет "Св. Климент Охридски ". В изявление за БНР тя назова "самоуверен " метода, по който министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е влезнал в политическия скандал.

Според нея нееднократно Обединени патриоти и Движение за права и свободи са се насочвали към едно и също решение, визирайки апела на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността за експертен кабинет. Проф. Коларова означи, че всеки работи предвид на предварителните избори.

По думите на политолога "експертен кабинет е вид, в който се реализира единодушие и в някаква степен ръководещите ще отбележат победа, тъй като ще значи опазване на Народното събрание и разширение на болшинството ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР