Предотвратяване на грип и бактериални инфекции – ефикасен народен лек

...
Предотвратяване на грип и бактериални инфекции – ефикасен народен лек
Коментари Харесай

Предотвратяване на грип и помощ при астма – народен лек с бъз

Предотвратяване на грип и бактериални инфекции – сполучлив национален лек

Този естествен лек е най-хубавият метод за справяне с алергии, грип, кашлица, астма и други респираторни болести. Имах тежка алергия и астма, които ми донесоха доста премеждия.

Отидох при алерголога и ми предписа доста медикаменти, само че те облекчиха признаците за известно време и продължих да пострадвам. Но приятелят ми ми даде рецепта, която той употребява от няколко години и сполучливо лекува кашлица, грип и простуда. Опитах и резултатът ме изненада, астмата и алергиите започнаха да се появяват все по-рядко. И в този момент изцяло забравих за тях!

Това средство оказва помощ за попречване на грип, богато е на антиоксиданти, лекува грип, бронхит, настинки, вирусни и бактериални инфекции и е дейно при лекуване на астма и алергии. Това е вълшебно средство – сироп от бъз!

Необходими съставки:
1/2 чаша сушени плодчета от бъз
3 чаши вода
1 чаша естествен мед
2/3 чаша естествен ябълков оцет

Начин на подготвяне:
Налейте вода в тенджера и прибавете бъза. Кипнете и оставете да къкри за 30 минути. Настоявайте за 1-2 часа, след което прецедете течността в купа, по-късно прибавете мед и разбъркайте добре. Добавете ябълков оцет, изсипете в буркан и съхранявайте в ледник до 6 месеца.

Вижте още: Ритуал с яйце за пари и благополучие от Ванга! Проверено!

Приложение: по 1 супена лъжица дневно за възрастни, деца над 8 години – по 1 чаена лъжичка. Можете да го смесите с малко вода. Ако употребявате този лек като лекуване на грип, простуда или кашлица, можете да приемате същата доза на всеки час или на всеки 2 часа.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР