Предоставена е възможност информация за България да бъде включена в

...
Предоставена е възможност информация за България да бъде включена в
Коментари Харесай

Китайски туристически гигант ще помага на България

Предоставена е опция информация за България да бъде включена в онлайн платформата на китайската туристическа корпорация Ctrip. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев, който се срещна с основния изпълнителен шеф на Ctrip Corporation Джейн Цзе Сун в централата на корпорацията в Шанхай.

Президентът Радев й благодари за предоставената опция гратис да се подаде информация като презентация за България и готовността тя да бъде включена в онлайн платформата на Ctrip, като по този начин стане притежание на стотици милиони китайски туристи.

Но ние би трябвало да сме доста по-активни, да предоставим информация за наши пакетни услуги, тъй че да вдигнем броя на китайските туристи, разяснява Радев. По думите му, все още те са 27 000 на година, а с дейната политика, която има италианското държавно управление, в Италия те са 1 млн. и 800 хиляди души. Радев изясни, че там е бил подписан изчерпателен контракт, който свързва туристически компании, страната, летища, транспортни компании, хотелиерски организации, тъй че да се даде повсеместен пакет.

Министерството на туризма би трябвало да бъде по-активно и да търси единствено контакт с такива големи туристически компании, сподели Радев, запитан за съответни стъпки за привличане на повече китайски туристи. Ctrip са номер едно в света по онлайн платформа и брой дейни членове. Така че тук е естествено място нашето министерство да търси контакт и благоприятни условия, уточни Радев. Той изясни, че се планува управлението на корпорацията да посети България и на място да бъдат поканени туристическото ни ведомство, водещите организации от туристическия отрасъл, с цел да се направи всеобхватно съглашение, тъй че да има същински резултат.

Според президента казусът в туристическия бранш не е единствено в рекламата, а се изисква повсеместен метод и сериозна организация. Защото зад тази реклама, това, което видяхме на презентацията, стои обработка на голяма база данни, информация в действително време, онлайн поддръжка на клиентите, инструкции в действително време за най-хубавите дестинации и благоприятни условия - всичко това, събрано в едно. Ние би трябвало да работим по този начин, че да предоставяме сложни услуги, освен реклама, а също превоз, настаняване, исторически забележителности, занимания - всичко това в обединен пакет, разяснява още президентът.

По-рано през днешния ден президентът Радев, чието държавно посещаване в Китай завършва през днешния ден, изнесе лекция в Шанхайския университет " Цзяо Тун ". В Китай пристигнах с вярата за определяне на добра вероятност за нашите връзки. Днес си потеглям с убедеността, че тази цел е изцяло постижима, сподели пред студентите Радев. Силно имам вяра, че политиците би трябвало да посещават по-често университети, да се срещат със студенти като вас и да разискват бъдещето ни, тъй като младежите постоянно имат чудесни хрумвания и сериозно мислене във връзка с бъдещето, тъй като то принадлежи на вас, уточни президентът пред аудиторията. Той приказва за връзките сред България и Китай в светлината на оповестеното по време на визитата му стратегическо партньорство сред двете страни.

Източник: standartnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР