"Предложиха ми от ВМРО, аз ги попитах дали има условия,

...
"Предложиха ми от ВМРО, аз ги попитах дали има условия,
Коментари Харесай

Андрей Слабаков призна кой е най-големият му проблем

"Предложиха ми от Вътрешна македонска революционна организация, аз ги попитах дали има условия, а те ме помолиха да приказвам какво си желая и мисля. Избрах Вътрешна македонска революционна организация тъй като мислим в една посока. ", това сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов” претендентът за евродепутат от листата на ВМРО-БНД Андрей Слабаков.

На въпрос за какво не избра Воля, а Вътрешна македонска революционна организация Слабаков отговори, че не обича такива "недоразумения " в политиката.

"Аз не обичам такива недоразумения в политиката, които си гледат личните ползи. Вътрешна македонска революционна организация не може да продава паспорти, тъй като не ги издават. Тези изказвания не са правилни. Това е неуместно. Видяхме, че за самолетите няма да стане. Ако е обикновено офертата, за какво не? ", изясни Слабаков

Слабаков отговори на въпрос, дали ще внесе предложение да се позволи тютюнопушенето в европейския парламент.

"Това ми е най-малкия проблем. Имам проблем, че Европа се самоунищожава. а къде ще пуша ще намеря. Не желая нашата християнска цивилизация да загине. ", съобщи Андрей Слабаков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР