Предложиха ми да бъда вицепрезидент. Това заяви по NOVA певицата

...
Предложиха ми да бъда вицепрезидент. Това заяви по NOVA певицата
Коментари Харесай

Канили Есил Дюран за вицепрезидент

" Предложиха ми да бъда вицепрезидент ". Това съобщи по NOVA певицата. Тя добави, че предлагането е пристигнало от едно от огромните имена в политиката ни.

" Вълнувам се от това, което се случва в страната. Ние живеем в тази страна. Политиката е част от нашия живот. няма по какъв начин да имам право да гласоподавам и да не се осведомявам за кого тъкмо ще гласоподавам и защо си предпочитам да пребивавам ", сподели певицата.
 Есил Дюран по бански на 52 (СНИМКИ) Есил Дюран по бански на 52 (СНИМКИ)
Една от най-големите звезди на българския поп-фолк - Есил Дюран, потвърди, че даже на 52 години може да наподобява съвършено и да засенчи п...

„ Живеем в изключително време. За някои е прекомерно неприятно. За други – голяма опция да трансформират посоката и да намерят смисъла в нещо друго ”, акцентира звездата. „ Винаги звуча доста оптимистично, както споделят хората за мен. Но съм и до болежка откровена. Не мога да бъда друга. Имам и своите слаби моменти. Но тъкмо те, ме карат да се подвигна на идващия ден с още по-голям възторг ”, показа звездата и добави: „ Опитвам се да направя света към себе си прелестен ”. По думите й чарът на една жена се състои в това да си знае минусите, да се пробва да ги поправи, само че да не се срами от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР