Предложих на президента в Австрия да бъдат проведени предсрочни изборивъзможно

...
Предложих на президента в Австрия да бъдат проведени предсрочни изборивъзможно
Коментари Харесай

Току-Що Се Случи Немислимото, Държавният Глава Свика Предсрочни Избори Заради Корупционния Скандал!

Предложих на президента в Австрия да бъдат извършени предварителни изборивъзможно най-скоро, сподели на конференция във Виена Курц.

По - рано се появиха спекулации, че в средата на юли или през септември австрийците ще избират нов парламент, оповестяват австрийски медии.

От своя страна опозиционната Социал-демократическата партия на Австрия отхвърли опцията за огромна коалиция с Австрийската национална партия на Курц.

Президентът на Австрия Александър ван дер Белен ще направи изказване за политическата рецесия, откакто беседва с премиера Себастиан Курц.

Хиляди австрийци стачкуваха във Виена с претенции за оставката на държавното управление. Виждаха се и лозунги против Хайнц-Кристиан Щрахе.

Публикуването на скандалното видео от двете немски медии - " Шпигел " и " Зюддойче цайтунг " хвърли австрийското държавно управление в дълбока рецесия.

Мнозина политолози сложиха под въпрос дали консервативният канцлер Себастиан Курц към момента може да ръководи коалиция с крайнодясната Партия на свободата. Свикването на предварителни избори е ясният отговор на спекулациите.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР