предложи на беларуски компании да се изнесат от родината си

...
предложи на беларуски компании да се изнесат от родината си
Коментари Харесай

Полша омайва фирми от Беларус

предложи на беларуски компании да се изнесат от родината си в страната от Европейски Съюз. Информацията за тази самодейност беше поместена на държавния уебсайт, представен от БГНЕС.
Предложението е „ повсеместен пакет, който оказва помощ на ИТ експертите, започващите компании и други компании да се придвижат безпроблемно на територията на Република Полша “. На евентуалните „ преселници “ се изяснява, че могат бързо да научат по какъв начин дейно да стартират бизнес в Полша, да получат поддръжка при преместването на чиновници и техните фамилии или да получите правна и визова помощ.
 Полша предлага на Германия опция на Северен поток 2 Полша предлага на Германия опция на " Северен поток 2 "
Варшава е подготвена да предложи на Берлин газопровода „ Baltic Pipe “ („ Балтийска тръба “) вместо „ Северен пото...
" Освен това частни лица и компании от могат да разчитат на улеснение на контактите с локалните управляващи или специфични стопански зони, които вземат участие интензивно в правенето на предложение за разселени чиновници и техните фамилии, основаване на краткотрайни офиси и жилищни пространства. В допълнение, деца, които не престават образованието в полски учебни заведения ще имат право на спомагателни часове на преподаване на полски език ", се споделя в оповестения текст. Един от детайлите на пакета е и поддръжката под формата на връзка сред бизнесмени и вложители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР