предложи да се преразгледа съществуващата миграционна система на ЕС, за

...
предложи да се преразгледа съществуващата миграционна система на ЕС, за
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Въпросът вече не е дали страните ще приемат мигранти, а как

предложи да се преразгледа съществуващата миграционна система на Европейски Съюз, с цел да се обезпечи по-пълно присъединяване на всички страни от общността в заселването на мигранти. Това заяви ръководителят на Европейската комисия, представяйки новата миграционна тактика на Европейски Съюз.
" Миграцията постоянно е била и ще остане фактор в живота на Европа. Светът обаче се трансформира и старите системи към този момент не са подобаващи. Европейската комисия предлага нова миграционна тактика, която ще обезпечи обективен баланс сред отговорността (на страните от общността за надзор на личните им граници) и солидарността (между страните от Европейски Съюз по въпроса за настаняването на мигранти) ", сподели тя. „ Миграционният напън по нашите граници се разграничава, тъй че би трябвало да намерим ново равновесие в разпределението на тежестта. Сега въпросът към този момент не е дали страните от Европейски Съюз би трябвало да проявят взаимност (със страните от „ първата линия “ като Италия и Гърция при приемането и заселването на мигранти), единственият въпрос е по какъв начин тъкмо ще го създадат “.
 Европейски Съюз ускорява натиска да се одобряват мигранти и бежанци против пари Европейски Съюз ускорява натиска да се одобряват мигранти и бежанци против пари
Европейският съюз (ЕС) готви нови, наложителни ограничения за ръководство на миграцията, които ще слагат на тестване единството на Блока к...
„ Имаме потребност от ново, стабилно решение за миграцията, което ще ни разреши да останем правилни на нашите полезности и да отговорим на изискванията за нов, изменен свят “, продължи тя.

Фон дер Лайен не оповести точните параметри на новите оферти на Европейската комисия, които ще бъдат оповестени по-късно през днешния ден.
Европейската комисия също по този начин предложи да се ускори контролът по границите на Европейски Съюз и да се опрости връщането на мигранти, които нямат съображение за приемане на леговище.
 Хиляди стачкуваха в Германия в отбрана на бежанците Хиляди стачкуваха в Германия в отбрана на бежанците
Хиляди излязоха по улиците на немските градове, призовавайки Европейския съюз да предприеме дейности, помагайки на търсещите леговище...
На 16 септември, говорейки в Европейския парламент, Фон дер Лайен съобщи, че Европейската комисия скоро ще предложи да се отстрани главното съглашение на Европейски Съюз за миграцията - системата от Дъблин, което допуска, че страната, през която те са влезнали в Европейски Съюз, би трябвало да дава отговор за приемането на. Ако бъде утвърдена, тази стъпка ще лиши страните в Европейски Съюз от правото да откажат да заселват мигранти на тяхна територия.
Стратегията, препоръчана от Европейската комисия, в този момент би трябвало да получи утвърждението на Съвета на Европейски Съюз и Европейския парламент и единствено в този случай ще влезе в действие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР