Предложенията за внесяне на вот на недоверие на правителството на

...
Предложенията за внесяне на вот на недоверие на правителството на
Коментари Харесай

Старозагорските социалисти за национален протест срещу управлението на Борисов

Предложенията за внесяне на избор на съмнение на държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриоти и за образуване на народен митинг против ръководството на страната поддържа на свое съвещание Общинският съвет на Българска социалистическа партия в Стара Загора. 
„ Обстановката в страната става все по-нетърпима. Действията на ръководещите по време на изключителното състояние, в изискванията на неопределеност и натурален боязън и терзание у жителите, дадоха на държавното управление на Бойко Борисов известна поддръжка. Но през днешния ден все по-остро се демонстрират безредните дейности на ръководещите, както и неналичието на цялостна политика и решения в отбрана на елементарните хора ”, стимулират позицията си в гласувания документ алените.
Позицията на старозагорските социалисти ще бъде изпратена до Националния съвет на Българска социалистическа партия и до Парламентарната група на коалиция „ Българска социалистическа партия за България ”.
В документа се показва още, че " Българска социалистическа партия е пред избори, само че дано подготовката и присъединяване ни в тях бъде време на обединяване, диалог за политиката и посоката на развиване на България и дейности на левите сили в интерес и отбрана на хората ". Социалистите от Стара Загора приканват националното управление а партията да бъде основател на мощни, мобилизиращи и сплотяващи политически дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР