Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави

...
Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави
Коментари Харесай

Как половинката на Карлес Пуйол му предложи брак

Предложенията за брак за нещо всекидневно, което не ни прави кой знае какво усещане. Да - сантиментални са. Да - забавни са. Особено, в случай че става въпрос за известни реализатори, артисти или спортисти.

Но несъмнено предлагането за брак на момиче към момче е нещо, на което си коства човек да обърне внимание. Най-вече когато зад това предложение стои Ванеса Лоренсо - половинката на футболиста Карлес Пуйо.

Може би към този момент се е изморила да чака, по тази причина и Ванеса избира екзотичните Галапагоски острови в Еквадор за решителната крачка. Моделът даже пада на колене и предлага на обичания си да се ожени за нея.

Вижте тази обява в Instagram.
He dicho que Sí!

Публикация, споделена от Carles Puyol (@carles5puyol) на Юни 10, 2019 в 8:17 PDT

Всичко това разбираме от фотография на предлагането, която самият Пуйол качи в профила си в Instagram, като текстът под фрагмента гласи: " Казах да ".

Двамата за дружно от шест години и имат две дъщери, които са на 5 и 3 години. Запознават се на сляпа среща, проведена през 2012 година от лекаря на Пуйол, който е техен общ другар.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Carles Puyol (@carles5puyol) на Юни 10, 2019 в 2:01 PDT

Очевидно е обич от пръв взор, тъй като единствено след месец двамата заживяват дружно. Вероятно към този момент са решили и да официализират съюза си, или по-скоро Ванеса е взела това решение, в случай че съдим от фотографията.
 Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Неймар и кои са най-високоплатените спортисти за 2019 година
Кои са най-високоплатените спортисти за 2019 година

Футболът е окупирал топ 3, само че същинският хегемон е баскетболът
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР