Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави

Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави ...

Как половинката на Карлес Пуйол му предложи брак.


Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави кой знае какво впечатление. Да - романтични са. Да - интересни са. Особено, ако става въпрос за известни изпълнители, актьори или спортисти.

Но определено предложението за брак на момиче към момче е нещо, на което си струва човек да обърне внимание. Най-вече когато зад това предложение стои Ванеса Лоренсо - половинката на футболиста Карлес Пуйо.

Може би вече се е изморила да чака, затова и Ванеса избира екзотичните Галапагоски острови в Еквадор за решителната крачка. Моделът дори пада на колене и предлага на любимия си да се ожени за нея.

Вижте тази публикация в Instagram.
He dicho que Sí!

Публикация, споделена от Carles Puyol (@carles5puyol) на Юни 10, 2019 в 8:17 PDT

Всичко това разбираме от снимка на предложението, която самият Пуйол качи в профила си в Instagram, като текстът под кадъра гласи: "Казах да".

Двамата за заедно от шест години и имат две дъщери, които са на 5 и 3 години. Запознават се на сляпа среща, организирана през 2012 г. от лекаря на Пуйол, който е техен общ приятел.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Carles Puyol (@carles5puyol) на Юни 10, 2019 в 2:01 PDT

Очевидно е любов от пръв поглед, защото само след месец двамата заживяват заедно. Вероятно вече са решили и да официализират съюза си, или по-скоро Ванеса е взела това решение, ако съдим от снимката.
Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Неймар и кои са най-високоплатените спортисти за 2019 г.
Кои са най-високоплатените спортисти за 2019 г.

Футболът е окупирал топ 3, но истинският хегемон е баскетболът

Източник: lifestyle.bg