Предложенията за брак определено са запомнящ се житейски момент за

...
Предложенията за брак определено са запомнящ се житейски момент за
Коментари Харесай

Стюардесата Лорън едва ли предполагаше, че този полет ще я направи най-щастливата жена!

Предложенията за брак несъмнено са запаметяващ се житейски миг за всяка двойка.

Някои обаче са много по-добри от други, написа T+L.

На 23 декември стюардесата Лорън Гибс обслужва доста специфичен полет. Тя е на борда дружно с водача и нейн другар Джон Емерсън.

Двойката е летяла дружно и преди, само че в никакъв случай на тяхна годишнина, каквато е датата 23 декември.

Гибс несъмнено е сюрпризирана, когато преди полета, до момента в който оповестява данни, като надморска височина и времетраене, Емерсън я моли да се омъжи за него.



Според The ​​Independent, Емерсън споделя по уредбата: " Това е специфичен ден за Лорън и мен. Това е нашата годишнина, а тя е една от нашите най-хубави стюардеси. Искам този ден да бъде запомнен до края на нашия живот. Искам да прекарам остатъка от живота си с нея. "

Разбира се, Гибс приема предлагането, като показва на стената си във Фейсбук, че това е " най-лесният отговор в живота й ".

Цялото събитие е снимано от помощник-пилота и пуснато след това в интернет.

Гибс споделя, че е хваната неподготвена, тъй като Джон е в действителност спокоен човек, доста срамежлива персона, тъй че не е очаквала да й предложи брак пред пасажерите.

Самата женитба, съгласно нея, няма да бъде толкоз обществена и блестяща. " Вероятно ще организираме нещо за нашите другари и семейство ", добавя бъдещата младоженка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР