Предложенията ни и контактната ни група ще отидат при всички

...
Предложенията ни и контактната ни група ще отидат при всички
Коментари Харесай

Борисов: Четворната коалиция се разруши заради това, че не можаха да си разделят парите /видео/

Предложенията ни и контактната ни група ще отидат при всички партии, в това число и при Движение за права и свободи. Предлагам водачите да се дръпнем, с цел да може контактните групи да работят по-лесно. Аз се надявам, че разсъдъкът ще надделее. Всички сме правили неточности, по тази причина в нашата вяра има и амнистия. Оптимист съм, дано да обърнем внимание на хората, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Вълчидол по отношение на съставянето на държавно управление, откакто от „ Продължаваме Промяната “ отхвърлиха предлагането на ГЕРБ за кабинет.

Трябва да има постоянно държавно управление. Кирил Петков споделя, че не могат да създадат обща парламентарна група с Демократична България поради морал, а той пазаруваше по лабораториите депутатите на Има Такъв Народ. Коалицията се унищожи поради това, че не можаха да си разделят парите, уточни той.

„ Промяната “ отхвърлиха коалиция и от всичко, което сътвориха, това им е най-хубавият вид и аз безусловно ги разбирам. Да кажа, че или не са ни разбрали, или се вършат, че не са. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната. Нищо не е изгубено, добави водачът на ГЕРБ.

Изборите демонстрираха, че народът сподели „ да “ на ГЕРБ. Народът демонстрира, че желае да сме рационални по значимите за хора тематики. Нашата пъпна шнур е обвързвана с евроатлантическите сътрудници, сподели още той.

Ние не можем да се сърдим на Радев, който е авиатор и има желание към марката аероплан. Kатегорични сме, че втората част на ескадрилата би трябвало да е същата като първата. Някоя заран може да осъмнем с доста тежка злополука в района. Първата и най-важна тематика е войната в Украйна. Тя чука на нашата врата. Тя е в непосредствена непосредственост до нас. Има закани за нуклеарни удари, разяснява Борисов желанието на служебния кабинет да закупи 10 шведски изтребителя „ Грипен “.

Когато Асен Василев приказва за 3% недостиг, а страната отреже всички финансови разноски, те се къпят в медиен комфорт. Днес Асен Василев е споделил за 7% недостиг, а допустимият е до 3%, това са условията на Европейска комисия, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР