Предложеният за премиер с втория мандата на Продължаваме промяната –

...
Предложеният за премиер с втория мандата на Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

ПП-ДБ върнаха изпълнен мандата на Румен Радев

Предложеният за министър председател с втория мандата на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ акад. Николай Денков върна директория с изпълнен мандат за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев. По време на срещата не участваха представители на ГЕРБ-СДС, там не бе и Мария Габриел. 
Прочетете още
Връщането на досието бе съпроводен с митинг пред постройката на " Дондуков-2 ".

„ Това, което чакаме, е да издадете декрет и да бъде гласуван с Народното събрание, в случай че събере болшинство. След това безпрепятствено да създадем прехвърляна на властта Мисля, че всички имаме потребност от усмиряване на обстановката, с цел да знаят хората, че Кабинетът, Народното събрание и Президентството работят дружно в интерес на страната “, съобщи в първите си думи Денков.

На собствен ред президентът бе обран в думите си и отвърна:

„ България им потребност от политици, коти ода работят за сигурност, за правдивост и против корупцията. Да укрепват суверенитета на страната и европейските ни позиции “, съобщи Радов. Той сподели, че ще отговори на упованията им за скоропостижно издаване на декрет, с който прокетокабинета да бъде вкаран за гласоподаване в Министерски съвет.  

Преди връщането на втория мандат изпълнен при президента, първите две политически сили избраха да запазят безмълвие по отношение на общия проектокабинет. Съставът беше показан публично на 2 юни с изказване от страна на претендентите за ротационното премиерско място Мария Габриел и Николай Денков. За момента единствената партия, за която е несъмнено, че ще даде своята поддръжка е ГЕРБ-СДС. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР