Предложеният за министър на вътрешните работи в кабинета Петков Бойко

...
Предложеният за министър на вътрешните работи в кабинета Петков Бойко
Коментари Харесай

Бойко Рашков се закани на депутати заради разследването за строежа на "Хемус

Предложеният за министър на вътрешните работи в кабинета " Петков " Бойко Рашков, който до момента е на поста в служебното държавно управление на президента Румен Радев, уточни като главен приоритет на бъдещата си работа битката с проведената престъпност.

Това разгласи той пред публицисти откакто бе показан съставът на новия Министерски съвет, който се чака да бъде гласуван от Народното събрание в понеделник (13 декември). Рашков включи в тематиката за проведената престъпност следствието за градежа на автомагистрала " Хемус "::И през днешния ден работим по следствието на автомагистрала " Хемус " и ми се коства, че това ще докара до някои промени в бъдеще. Тези промени ще се отнасят в това число за състава на някои парламентарни групи ".

Рашков не отговори на въпросите какви промени има поради, нито уточни визираните от него парламентарни групи. Със сигурност една от тях обаче е групата на ГЕРБ-СДС, тъй като сведенията, за които Рашков оповестява обществено са ориентирани към някогашните ръководещи.

За арестувания футболен арбитър с обвинявания за пране на пари от градежа на автомагистралата четете и
Още за данните на Министерство на вътрешните работи за схемите към строителството на " Хемус " четете и
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР