Предложените промени в наредбата за медицинска експертиза са предложени още

...
Предложените промени в наредбата за медицинска експертиза са предложени още
Коментари Харесай

Зам.-министър на здравеопазването към хората с увреждания: В наше лице може да виждате подкрепа


„ Предложените промени в наредбата за здравна експертиза са препоръчани още предходната година. Те са разисквани от специалисти. Предложени са на Националния съвет на хората с увреждания, където са признати, както и на Националния съвет за тристранно съдействие. “

Това съобщи заместник-министърът на опазването на здравето доктор Тома Томов на ексклузивен брифинг на тематика Наредбата за здравната експертиза, заяви БГНЕС.

Д-р Томов сподели, че след обнародването на предложенията на уеб страницата за обществена досегаемост, има постъпили извънредно доста оферти, те се обработват оптимално бързо и някъде в края на този месец или при започване на другия месец ще бъдат препоръчани. “Има чисто софтуерно време, което да бъде спазено ”, акцентира той.

В брифинга на зам.-министъра на опазването на здравето се включиха и протестиращите, които през днешния ден рано сутринта упорстваха Министерски съвет да ги изслуша и да почете техните претенции. Те споделиха част от самостоятелните спънки и проблеми, които срещат поради създалата се обстановка сега, а доктор Томов увери: “В наше лице може да виждате поддръжка ”, сподели той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР