Предложените промени в наредбата за медицинска експертиза са предложени още

...
Предложените промени в наредбата за медицинска експертиза са предложени още
Коментари Харесай

Д-р Томов към хората с увреждания: В наше лице може да виждате подкрепа

Предложените промени в наредбата за здравна експертиза са препоръчани още предходната година. Те са разисквани от специалисти. Предложени са на Националния съвет на хората с увреждания, където са признати, както и на Националния съвет за тристранно съдействие.

Това съобщи заместник-министърът на опазването на здравето доктор Тома Томов на ексклузивен брифинг на тематика Наредбата за здравната експертиза, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Д-р Томов сподели, че след обнародването на предложенията на уеб страницата за обществена досегаемост, има постъпили извънредно доста оферти, те се обработват оптимално бързо и някъде в края на този месец или при започване на другия месец ще бъдат препоръчани. “Има чисто софтуерно време, което да бъде спазено ”, акцентира той.

Въпрос от БГНЕС за това дали има механизъм, с който пенсиите на хората с увреждания да не бъдат спирани, до момента в който тече разглеждането на импортираните от тях документи, не получи отговор.

В брифинга на зам.-министъра на опазването на здравето се включиха и протестиращите, които през днешния ден рано сутринта упорстваха Министерски съвет да ги изслуша и да почете техните претенции. Те споделиха част от самостоятелните спънки и проблеми, които срещат поради създалата се обстановка сега, а доктор Томов увери: “В наше лице може да виждате поддръжка ”, сподели той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР