Предложените от здравния министър проф. д-р Константин Ангелов нови по-строги

...
Предложените от здравния министър проф. д-р Константин Ангелов нови по-строги
Коментари Харесай

Бизнесът: Второ затваряне без финансова помощ ни обрича на фалит

Предложените от здравния министър проф. доктор Константин Ангелов нови по-строги ограничения за преодоляване на разпространяването от ковид предстоящо разделиха обществото на две.

Бизнесите, които ще би трябвало да затворят порти за две или три седмици, в случай че бъде признато предлагането му от държавното управление в сряда, се оповестиха срещу въвеждането им и желаеха компенсанции от страната, както и отлагане на налози, осигуровки и заеми. Предупредиха още, че второ затваряне ще значи банкрут за ресторантьори, хотелиери и така нататък

В същото време недоволните от възможните нови ограничения, които се чака да влязат в действие в петък, се заканват да излязат на митинг пред Министерския съвет в сряда, като организацията му тече в обществените мрежи. Участие в него съобщи и водачът на извънпарламентарната партия АБВ Румен Петков.

Подкрепата за въвеждането на новите ограниченията идва главно от страна на медиците, които са най-потърпевши от коронакризата. Шефът на Българския лекарски съюз както и че няма разсъдък нито в обществото, нито във властта. Българската асоциация на експертите по здравни грижи също разгласи, че " изцяло поддържа по-строгите ограничения за преодоляване на лавинообразно растящата заболеваемост от Covid-19 ".

" Време е да се опомним, време е да се обединим! Нека дружно и осъзнато преминем през нужните ограничавания в името на живота, който би трябвало да продължи “, приканват от Българската асоциация на експертите по здравни грижи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР