Предложените от НФСБ промени в Закона за хазарта станаха повод

...
Предложените от НФСБ промени в Закона за хазарта станаха повод
Коментари Харесай

БСП за промените в Закона за хазарта: Това е битка между олигарси

Предложените от НФСБ промени в Закона за хазарта станаха мотив за мнения и реплики в Народното събрание през днешния ден. От Българска социалистическа партия бяха безапелационни, че няма да поддържат концепциите на Валери Симеонов, тъй като тук не става въпрос за отбрана на ползите на елементарните жители, а за борба сред избран кръг от хора, които печелят милиони.
" По принцип с нашата социалистическа идеология би трябвало да поддържаме хората и бизнеса, които основават материални богатства и добавена стойност. Най-сигурният метод за възстановяване на виталния стандарт е доста и качествена работа, а не доста изтъркани талончета ", разяснява депутатът от левицата Румен Гечев.
За необятната аудитория е ясно, че тази борба е тъкмо сред такива хора - които печелят милиони, добави социалистът. И акцентира, че работата на Българска социалистическа партия не е да пази ползите на хора от
хазарта. Българска социалистическа партия има други задания. Ние се занимаваме със отбраната на ползите на трудещите се. Ние пазиме тези, които основават Брутен народен артикул, разяснява още проф.Гечев.
Той упрекна ръководещите, че пазят правата на олигарсите, които диктуват пазара на нефтените артикули.
Това е поредна процедура на ръководещите. Тяхната власт се държи на поддръжката на олигархични кръгове в България, които ни доведоха до положението в, което сме. Няма вода, децата заболели от рак купуват медикаменти на цени, седем пъти по-високи. Водата е източена, с цел да се въртят промишлени мощности и ВЕЦ-ове, които не би трябвало да употребяват питейна вода. Едните заплащат 15 ст. жителите 2,30. Това е една поредна политика на слугуването на олигарсите и мачкане на българкия народ, заключи Гечев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР