„Предложението за болничинте е на управляващата коалиция и е в

...
„Предложението за болничинте е на управляващата коалиция и е в
Коментари Харесай

Горанов за болничните: Създава се напрежение, което не съществува

„ Предложението за болничинте е на ръководещата коалиция и е в пакет. Оттам нататък всичко е опит за основаване на напрежение, което не съществува”, сподели финансовият министър Владислав Горанов.

„ Това е технология и подобен въпрос няма смисъл. Нито госпожа Стоянова, нито националният представител от Вътрешна македонска революционна организация участваха на съвещанието на политическия съвет, което се организира в 9 ч. в Министерски съвет “, изясни Горанов.
Първият ден от болничния ще се заплаща, в случай че е за болно дете или трудова акцидент На този декор синдикатите оповестиха, че са в протестна подготвеност
„ Двамата неверно разясняват пакета от оферти, които през вчерашния ден анонсирахме от страна на ръководещата коалиция. Този пакет съдържа освен тази тематика, а и тематиката за нарастване на минималната пенсия за застрахователен стаж и възраст и ограничения, свързани с възстановяване на достъпа на деца до детски градини “, съобщи още финансовият министър.

По думите му доста разбори демонстрират, че сигурно ще се понижи склонността за злоупотреби, защото сходна процедура има в две трети от европейските страни.
Пламен Димитров за болничните: Хората ще реагират и ние ще ги поведем Изчисленията на синдикатите демонстрират, че годишно една майка ще бъде ощетена с към половин заплата
" Това не е изолиран за България проблем. Голямо усещане прави екстремалното повишаване единствено за няколко години при еднакъв брой заети с близо удвояване на дните във краткотрайна нетрудоспособност. Така че това е един проблем, който сигурно би трябвало да бъде адресиран ", сподели още Горанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР