Предложението на Министерски съвет за ратифициране на Истанбулската конвенция разбуни

...
Предложението на Министерски съвет за ратифициране на Истанбулската конвенция разбуни
Коментари Харесай

Нешка Робева изригна срещу Истанбулската конвенция: Тъжно е, но така човечеството върви към своя край!

Предложението на Министерски съвет за одобрение на Истанбулската спогодба разбуни и елита на България и куп интелектуалци към този момент намерено се оповестиха против приемането й, написа ПИК.

В последната седмица против нея се изрекоха редица политици и анализатори – проф. Огнян Герджиков, депутатът от ГЕРБ Георги Марков, сексологът Румен Бостанджиев, патриотът доцент Милен Михов, националният представител от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, евродепутатът Ангел Джамбазки, социалистът и столичен общинар Калоян Паргов, вицепремиерът Валери Симеонов, програмният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков и доста други.

Всеки от тях разкрива заплахите от приемането й и до какво ще докара това в българското общество, където половете мъжки и женски са ясни, както и изконните християнски полезности. Поредният представител на родния хайлайф, който съобщи, че е твърдо срещу приемането на противоречивите текстове в конвенцията е именитата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.

“Моето разбиране е, че вървим по една серпантина. Нека си напомним Содом и Гомор. Тогава ще разберем, че там, където човек не е угрижен за хляба, и там, където има много повече, стартират такива извращения. Отговор на въпроса дава една доста стройна доктрина – „ Прозорецът на Овертон “. Тя изяснява по какъв начин тъкмо ще ни манипулират, с цел да прокарат третия пол”, заяви  Робева.

По думите й в този момент ще отсрочат дебата, само че след това има заплаха да му дадат друго име. “Както от педерасти станаха гейове. Това е толкоз анормално… А трети пол в действителност има. Това са хермафродитите. Но това е особеност. На нас обаче ни вменяват, приказват ни за безспорна перверзност. Кой им пречи на тия кретенчета в нещо? Никой. Те желаят гласност, те желаят публичност. Искат да бъдат забавни. Надвили са на масрафа си. Обаче ние, българите, сме разнообразни хора. Най-страшното е, че с тази публичност те увличат и подтикват младежи. За каква обществена роля приказваме?! Цялата асоциация е, че излагат на показ половия си живот. Иначе защо става въпрос?

Не считам обаче, че имаме силата да се противопоставим на тези попълзновения. Лъжат ни и ни баламосват, че ставало дума за правата на дамата. Нека си има права дамата. Битката за правата на дамите е още от края на XIX век. Стига са дрънкали нелепости. Скоро ще ни обвинят, че ги наскърбяваме, че ги засягаме и не зачитаме правата им. Така хората ще се уморят и ще одобряват така наречен трети пол с равнодушие. Тъжно е, само че по този начин човечеството върви към своя край.

Мен не ме е боязън да кажа какво мисля. А доста хора ги е боязън и се крият в стадото”, безапелационна е Нешка Робева.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР