Предложението на "Булгаргаз" ЕАД за утвърждаване на цена на природения

...
Предложението на "Булгаргаз" ЕАД за утвърждаване на цена на природения
Коментари Харесай

Цената на природния газ се вдига през ноември

Предложението на "Булгаргаз " ЕАД за одобряване на цена на природения газ за ноември в размер на 27.03 лева./MWh (без цени за достъп, транспорт, данък и ДДС) беше разисквано навън съвещание в Комисията за енергийно и водно контролиране /КЕВР/ през днешния ден.
Поради усложнената епидемиологичната конюнктура в страната представителите на публичния снабдител участваха в съвещанието онлайн. Чрез програмата Скайп от "Булгаргаз " обявиха, че нямат забележки по отчета, направен от работната група на КЕВР, съобщи Българска телеграфна агенция.
От "Булгаргаз " прибавиха, че настояща информация за цените на европейските газови хъбове ще дават на енергийния регулатор на 1 ноември сутринта.
Закритото съвещание на КЕВР, на което ще се реши цената на природния газ за ноември, ще е на 1 ноември от 13 часа, заяви ръководителят на регулатора Иван Иванов.
С решение от 1.10.2020 година КЕВР е утвърдила за октомври 2020 година цена на природния газ в размер на 24.72 лева./MWh (без цени за достъп, транспорт, данък и ДДС).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР