Предложението идва на официална среща между председателя на НС Вежди

...
Предложението идва на официална среща между председателя на НС Вежди
Коментари Харесай

Турция издига паметник на убития граничар от Елхово Петър Бъчваров

Предложението идва на публична среща сред ръководителя на Народно събрание Вежди Рашидов и външния министър на южната ни съседка Мевлют Чавушоглу

Турция ще издигне монумент на убития граничен служител на реда Петър Бъчваров от Елхово. Това стана ясно след среща сред ръководителя на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов и външния министър на Турция Мевлют Чавушоглу. Рашидов е на посещаване в южната ни съседка. 

Монументът ще бъде ситуиран на българо-турската граница.

Припомняме, че нещастието се разигра на 7 ноември вечерта на границата край Елхово, точно на професионалния празник на Министерство на вътрешните работи, до момента в който сержант Бъчваров извършва наряд по защита на браздата. Задържани са двамата братя Мустафа и Енгин Ергуван, които са овчари и обирали мигранти. Именно вторият е създал съдбовния изстрел против българския служител на реда съгласно следствието. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„ Това, което се случи на границата, е тъжно, една покруса, един младеж си отиде. Всички сме уверени, че това не е политика, а случай “, сподели Рашидов.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР