Предложението е валидно при сключване или подновяване на договорi-Trafic плановете

...
Предложението е валидно при сключване или подновяване на договорi-Trafic плановете
Коментари Харесай

Виваком удвоява мегабайтите за всички i-Traffic планове

Предложението е годно при подписване или възобновяване на контракт

i-Trafic проектите на Виваком към този момент включват подсилен размер трафик
(снимка CC0 Public Domain)

Виваком разгласи през днешния ден, че удвоява включените мегабайти н а всички i-Тraffic проекти – освен по време на изключителното състояние, поради ковид, а за целия период на контракта.

Освен удвоени мегабайти, компанията дава и спомагателни 2000 МВ подарък при всяко заплащане на сметка през приложението MyVivacom. Специалното предложение е годно при подписване на нов срочен контракт или възобновяване на настоящ до 20 април за всички проекти i-Тraffic.

Така да вземем за пример, клиентите, избрали проекта i-Тraffic S+, ще получат 4000 МВ на оптималната скорост, 15 GB облачно пространство във VIVA pCloud и над 30 канала от интерактивния медиен портал на Виваком на цена от 11,99 лева на месец.

Междувременно, Виваком предизвести, че в обстановка на изключително състояние и създалото се възприятие на неустановеност в обществото е допустимо да се появят нови схеми за телефонни измами, които да обиден потребителите. Компанията напомни, че работи дълготрайно и взима непрекъснати ограничения за справяне с този проблем.
още по тематиката
„ След сполучлива взаимна акция с Национална работа „ Полиция ” към Министерство на вътрешните работи в последните месеци на 2019 година на процедура нямаше осъществени телефонни измами в мрежата ни (0 бр. през месец ноември и 1 бр. през месец декември) ”, оповестиха от Виваком.

Само през миналата седмица са предотвратени две измами в София за към 10 000 лв.. „ Съветваме всички консуматори да бъдат по-бдителни и в случай че получат позвънявания, които считат за съмнителни, първо да се извърнат към Полицията, преди да подхващат други дейности ”, обявиха от телекома.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР