Предложението дерогацията да отпадне дойде от Делян Добрев от ГЕРБ.

...
Предложението дерогацията да отпадне дойде от Делян Добрев от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Какво пише в докладите на службите за дерогацията на “Лукойл”

Предложението дерогацията да отпадне пристигна от Делян Добрев от ГЕРБ. То обаче бе отхвърлено в пленарна зала - ПП-ДБ, “Възраждане ”, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ гласоподаваха срещу. 

На брифинг министър председателят акад. Николай Денков разясни, че внезапното прекъсване на дерогацията покачва и рисковете от нарушение на оперативната активност на рафинерията. Затова и прекосяването към напълно неруски петрол би трябвало да се случи в няколко стъпки.

 

“Смяната на нефта би трябвало да се случва поетапно, тъй като другояче се основават софтуерни опасности от запушвания, детонации, пожари и други повреди, които нефтохимиците доста добре знаят “, съобщи министър-председателят.

 

Какво споделят отчетите?

 

показват в отчета си, че все още няма информация за съществуването на основни проблеми, които затрудняват активността на “Лукойл ” след влизането в действие на дерогацията и производството на този стадий обезпечава потреблението на горива на вътрешния пазар. Не може обаче да не бъде взето поради възходящото въздействие на някои външни провокации при обезпечаване на доставките на стопански преференциална цена, показват от ДАНС.

 

показват, че не могат да създадат оценка на последствията и рисковете за националната ни сигурност, в случай че дерогацията бъде анулирана. 

 

, че се чака растеж на цените на петролните артикули и ответни отрицателни реакции от съветска страна - в политически и стопански проект. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР