Предложение за управление на Aave, направено от члена на общността

...
Предложение за управление на Aave, направено от члена на общността
Коментари Харесай

Общността на Aave предлага замразяване на BUSD резервите

Предложение за ръководство на Aave, направено от члена на общността Марк Зелър, предлага заледяване на BUSD запасите в блокчейна на Етериум. Според предлагането замразяването ще засегне Aave V2 на пазара на ETH.

Aave действа като децентрализиран финансов протокол за разпределяне на заеми, който работи на блокчейна на Етериум (ETH).

Потребителите могат да употребяват услугите на протокола, с цел да получат достъп до ликвидност, като дават поръчителство и заемат активи като ETH, BUSD и други.

Зелър означи , че предлагането на BUSD в обращение сигурно ще намалее, защото Paxos към този момент не може законно да издава нови токени, тъй като Департаментът за финансови услуги на Ню Йорк (NYDFS) подреди на Paxos да спре тази активност.

Според предлагането въпреки обстановката с Paxos да не съставлява непосреден риск за Aave, неналичието на дарба за издаване на стабилната монета може да навреди на обвързването на активи и арбитража на обвързването. Зелър предложи протоколът да замрази своя BUSD пул и посъветва потребителите да употребяват други постоянни монети.


 


Заповедта за преустановяване на издаването на BUSD идва на фона на други офанзиви от страна на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC), която издаде на Paxos. Комисията също по този начин разяснява възбрана на стейкинга на криптовалути за дребните вложители в Съединени американски щати.

Наскоро криптоборсата Kraken беше санкционирана с $30 милиона и беше принудена да приключи всички свои услуги за стейкинг на цифрови активи за американските клиенти на дребно.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР