Предложение за брак по време на абитуриентски бал развълнува Панагюрище.

...
Предложение за брак по време на абитуриентски бал развълнува Панагюрище.
Коментари Харесай

Романтично предложение за брак направи млад българин

Предложение за брак по време на абитуриентски бал развълнува Панагюрище. Историята на Галина и Божидар трогна сърцата на всички поданици на дребното градче. Тя е на 19, а той на 26. Заедно са от 5 години, а единствено преди няколко дни любовта им става същинска атракция в Панагюрище, написа Трафик нюз. Тогава видимо срамежливият Божидар взема решение да предложи брак на своята обичана - по време на абитуриентския й бал. Направил го, като паднал на колене пред нея и й изискал ръката. Трафик ТВ се снабди с фрагменти от нощта, които са на оператора Христо Елкин.

Историята: Точно в 12 часа, 19-годишната Галина с изключение на довеждане докрай, чества и годеж. Тя признава, че като видяла букета, в корема й почнали да пърхат пеперуди, краката й се разтреперили, а очите й се насълзили. Разплакали си всички – директорката учителите. Без никакво съмнение споделила заветното "Да! ".

И въпреки че множеството младежи през днешния ден се опасяват да подхващат сходна крачка, Галина и Божидар са подготвени да се впуснат в фамилния живот. И към този момент мислят за кариера и обучение. На Галина й следва следване в университет, а на Божидар - доста работа. И двамата обаче са безапелационни, че няма да отсрочват сватбата във времето, откакто към този момент са създали най-важната крачка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР