Предложената от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел обяви, че първото

...
Предложената от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел обяви, че първото
Коментари Харесай

Мария Габриел: Първото ми искане като премиер ще е освобождаването на Иван Гешев

Предложената от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел разгласи, че първото искане на държавното управление й, в случай че бъде определено, ще е за освобождението на основния прокурор Иван Гешев от поста му , поради уронването на престижа на правосъдната власт.

Това заяви самата Габриел в Народното събрание преди началото на срещите й с представители на политическите сили по първия мандат. Тя показва и някои от целите на проектокабинета й.
Сред тях са правосъдна промяна, промени в КПКОНПИ и нейното делене, механизъм за следствие на основния прокуратура. „ Посланието ми е да работим дружно с българска тактика на трите ААА – упоритост, престиж, ангажимент “, акцентира Мария Габриел. 

" Амбиция да покажем, че сме способни да съставим държавно управление с екип , чиито решения не се спускат, а се основават и извършват взаимно . Ангажимент към българите, да работим по този начин, че хората да имат по-спокойно всекидневие и по-достоен живот. Искаме да водим разговор, който да извърши със наличие тези думи, ще си задаваме и неуместни въпроси. Чрез разговор ще се преодолеят разлики, с цел да утвърдят сплотяващото. Правителството би трябвало да е знак на упоритост, престиж и ангажимент ", разяснява тя.

„ За мен е същинска чест да застанем пред цяла България и да кажем, че желаеме работещо държавно управление “ , сподели Габриел.

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР