Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация

...
Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация
Коментари Харесай

Бойко Атанасов: Предложен съм за уволнение, за това, че съм дал декларация в САЩ, за единство между Пеевски и Гешев

Предложен съм за уволняване, за това, че съм предал декларация в Съединени американски щати, че има единение сред Пеевски и Гешев. Затова няма битка с корупцията. Три Велико народно събрание да създадат, хората са доста значими. Това сподели следовател Бойко Атанасов по ТВ 7/8.
Ръководството на прокуратурата не е политическа партия. Не бях на тази масовка / бел. ред. за прокурорското съвещание/. Бяха 100 индивида от цялата страна. Това не бе спор. Бяха извикани едни хора, с цел да им се покаже на крайник какво е мнението на прокуратурата. Трябваше да има отзиви и спор. Видях боязън и безумна нервност за това, което са постигнали в обществото.

Чух един от членовете на Висш съдебен съвет, че го е боязън от лустрацията и реподбора. Народът дефинира какъв е пътя на страната. Очевидно е, че от дълго време вървим към тирания. Събуждането на хората демонстрира, че нещата са доста дълбоки. Ние не може да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи. Във Висш съдебен съвет виждаме взаимозависимост.

Виждаме основен прокурор, който правеше сбирки с Черепа и премиера. Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката би трябвало да питаме. Корупцията не е на „ Женския пазар “. Тя е във властта. Кой да я проверява тази корупция, откакто виждаме тези хора дружно. Дебат за моралните качества на прокурорите не е отворен. Прокуратурата не е реформирана.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР