Предлагат висока чувствителност и подобрен бас на цени от $16Качествените

...
Предлагат висока чувствителност и подобрен бас на цени от $16Качествените
Коментари Харесай

Три модела смартфон слушалки за меломаните

Предлагат висока сензитивност и усъвършенстван бас на цени от $16

Качествените слушалки са наложителен аксесоар към всеки смарт телефон

Какво е смарт телефонът без качествени слушалки? Безспорно едно устройство, чийто капацитет остава необработен, защото множеството умни телефони са способни да възпроизвеждат поглъщащ тон, само че не от вградените си представители, а на слушалките.

На пазара се предлага необятно многообразие от слушалки – жични и безжични, с разнообразни характерности и цени. Ето няколко модела слушалки, налични като цена за всеки консуматор, които дават обещание пълноценно аудио преживяване със смарт телефона:

Sennheiser CX300II In-ear Music Headphones имат сензитивност 113dB и честотен диапазон 19Hz-21KHz

Стерео слушалките със общоприет 3,5-мм жак Sennheiser CX300II In-ear Music Headphones , предлагани за Щатски долар 16 в онлайн магазина Movilshacks.com, се отличават с усъвършенстван, мощен бас и отлична динамичност. С сензитивност 113dB и честотен диапазон 19Hz-21KHz, тези опростени слушалки ще задоволят меломаните. Асиметричният кабел с дължина 1,2 м и чантичката, включена в комплекта, вършат по-удобно потреблението и носенето на слушалките, а другите размери тапи подсигуряват, че този аудио аксесоар ще пасне на всяко ухо, като изолира външните шумове.

AKG K374BT Wireless Bluetooth Headphones обезпечават чист тон в честотния диапазон 12-24KHz

С повече благоприятни условия са безжичните слушалки AKG K374BT Wireless Bluetooth Headphones , предлагани на цена от $36 . Аудиофилите ще оценят 9,2-мм динамичен драйвер, който обезпечава чист тон с заздравен бас в честотния диапазон 12-24KHz и чуствителност 120dB, а спомагателните функционалности като вграден микрофон, контроли за ръководство на възпроизвеждането на музика и хендсфри функционалност прибавят стойност към слушалките. Bluetooth интерфейсът поддържа предаване на мощен сигнал на разстояние до 10 метра, а батерията, зареждана през microUSB порт, обезпечава възпроизвеждане на музика до 8 часа. Слушалките се доставят в комплект с три размера тапи, комфортна чантичка, USB кабел и управление за потребителя.

Слушалките JBL T280BT Wireless Bluetooth Headphones са чудесно решение за спортуващите

Най-усъвършенствани от трите обсъждани модела са безжичните слушалки за смарт телефон JBL T280BT Wireless Bluetooth Headphones , които са и най-скъпи – костват $60 . Тези слушалки имат магнитна функционалност, с помощта на която прилепват една към друга на врата, когато не се употребяват. Освен това JBL слушалките имат микрофон и контроли за ръководство на музиката, както и хендсфри функционалност. Разбира се, най-голямото им достолепие е качественият тон, гарантиран от титанов динамичен драйвер 9 мм, с честотен диапазон 20-20KHz и сензитивност 100dB. Не на последно място, слушалките са устойчиви на пот по стандарта IPX4, което ги прави идеални за спортуващите. Доставят се в комплект с три чифта тапи, USB кабел, чантичка и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР